Tuesday, December 28, 2010

Icre false

După un festin culinar de Crăciun, încercăm cu toţii să punem pe masa de Anul Nou mâncăruri mai uşoare, ţinând însă cont de faptul că trebuie să avem, totuşi, un meniu festiv.



Ingrediente:
250 grame de brânză de vaci, 1 lingură de smântână, 3-4 linguri de maioneză, o ceapă potrivită, sare, piper, lămâie.

Mod de preparare:
Brânza de vaci se freacă bine cu lingura de smântână, cu ceapa tăiată mărunt şi cu maioneza. Se potriveşte de sare şi piper, apoi se adaugă câteva picături de zeamă de lămâie, după gust.

Mod de servire:
Pentru că este totuşi masa de Anul Nou, vă recomand să serviţi icrele false pe felii de măr, decorate cu frunze de pătrunjel verde sau de mentă creaţă.

No comments:

Post a Comment