Thursday, January 27, 2011

Supă de creson


O altă mâncare excelentă, ce poate fi consumată fără probleme chiar şi de cei aflaţi la regim.


Ingrediente:
1 legătură de creson, 1 şi 1/2 căni de iaurt slab, 2 morcovi, 1 pătrunjel, 1/2 păstârnac, 1/2 ţelină, 1 ceapă, sare şi piper după gust, lămâie.

Mod de preparare:
Se face o supă mai concentrată din morcovi, pătrunjel, păstârnac, ţelină şi ceapă, care se strecoară. Se amestecă apoi cu mixerul iaurtul, cresonul şi o jumătate de cană de supă. Se toarnă amestecul într-o cratiţă, se mai adaugă o cană şi jumătate de supă, sare şi piper după gust şi se dă în clocot, amestecând.

Mod de servire:
Supa se serveşte foarte caldă, cu câte o feliuţă de lămâie deasupra şi câteva crutoane de pâine neagră.

Tips: Această reţetă se poate face cu broccoli, spanac sau sfeclă roşie în loc de creson.

No comments:

Post a Comment