Monday, February 29, 2016

Cartofi cu chilli și ulei de trufe albe

Așa cum v-am mai spus, suntem mari mâncători de cartofi. Și pentru că ne săturăm repede de rețetele clasice, încercăm să găsim unele noi mai mereu. Iar una dintre rețetele pe care le-am descoperit jucându-ne prin bucătărie îmbină cartofii copți la tavă, cu iuțeala chilli-ului și aroma deosebită a trufelor albe.

Pentru 4 persoane, aveți nevoie de 8-9 cartofi medii, pe care îi curățați și îi tăiați în jumătăți. Adăugați sare, piper, o linguriță de praf de chilli, 40 ml de ulei și 40 ml de apă călduță. Amestecați bine toate ingredientele și le turnați într-o tavă.

Stropiți cu 15 ml de ulei de trufe albe, acopriți cu folie de aluminiu, și dați la cuptor circa 25 de minute. Scoateți folia și mai lăsați încă 10-15 minute, până se rumenesc.

No comments:

Post a Comment