Friday, March 16, 2012

Budincă cu cartofi și brânză



Azi m-am jucat în bucătărie. Iar ceea ce a ieșit este budinca de mai jos. Din care soția mea a mâncat pe nerăsuflate 3 porții!

Ingrediente:
5 cartofi medii, 2 ouă, 150 grame brânză (telemea+burduf), 100 ml lapte bătut, 4 linguri făină, 1/2 linguriță praf de copt, sare, piper


Mod de preparare:
Fierbeți cartofii în coajă, curățați-i și dați-i pe răzătoare. 

Amestecați-i cu brânza rasă și așezați-i într-un vas de yenna, uns cu unt. 

Turnați peste amestecul rezultat din amestecarea ouălelor, laptelului bătut, făinei și prafului de copt.

Dați totul la cuptorul încins, la foc mic, pentru 10 minute.


Mod de servire:
Se servește cald, cu smântână sau lapte bătut.

No comments:

Post a Comment