O mâncare excelentă pentru cei care își doresc ceva sănătos, sățios și în același timp spectaculos.
Ingrediente:
500 grame pulpă de vită/viţel, ulei, sare, piper
Mod de preparare:
Carnea se spală bine sub un jet de apă rece şi se taie felii cam de 1 cm grosime. Feliile se bat bine, se sărează şi se piperează, apoi se prăjesc separat, cîte 3 minute pe fiecare parte, în ulei încins. După ce le-aţi prăjit pe toate, turnaţi jumătate din cantitatea de ulei în care aţi prăjit într-o cratiţă, puneţi feliile de carne şi acoperiţi cu apă. Lăsaţi să fiarbă la foc mic circa 30-40 de minute, acoperit, până ce carnea e fiartă. Completaţi cu apă caldă dacă e nevoie. După ce carnea s-a fiert, mai lăsaţi pe foc circa 5 minute, fără capac, până scade zeama. Potriviţi de sare şi piper.
Mod de servire:
Se serveşte fierbinte, cu garnitură de piure sau pilaf şi cu salată de varză murată.
No comments:
Post a Comment