Ingrediente:
3 banane coapte, 1 litru de lapte, 200 grame de îngheţată de vanilie, 3 linguri de zahăr pudră, 1 linguriţă scorţişoară măcinată.
Mod de preparare:
Puneţi bananele, îngheţata, zahărul, 1/2 linguriţă de scorţişoară şi 500 ml de lapte în blender şi amestecaţi bine. După ce obţineţi o pastă consistentă, puneţi restul de lapte şi amestecaţi uşor, cu o lingură, până se omogenizează totul.
Mod de servire:
Se serveşte rece, în pahare înalte, cu puţină scorţişoară deasupra.
suna execelent. o sa incerc si eu. norocoase sotia si fiica ta sa aiba un astfel de bucatar in casa. gatesti zilnic?
ReplyDeleteNu chiar, insa destul de des.
ReplyDeletepai ar trebui sa gatesti zilnic la cat de bine suna retetele tale. succes!
ReplyDeleteeste adevarat, insa cind totul devine rutina dispare placerea.
ReplyDeleteoare, chiar asa usor dispare placerea?
ReplyDeleteNu vorbesc de plăcerea de a găti, ci de plăcerea de a inova, de a te juca cu alimentele, condimentele, gusturile, aromele, etc.
ReplyDeleteam inteles acum la ce te referi. ma gandeam ca abandonezi usor placerea daca intervine rutina.
ReplyDelete