Așa cum v-am mai spus, suntem mari mâncători de cartofi. Și pentru că ne săturăm repede de rețetele clasice, încercăm să găsim unele noi mai mereu. Iar una dintre rețetele pe care le-am descoperit jucându-ne prin bucătărie îmbină cartofii copți la tavă, cu iuțeala chilli-ului și aroma deosebită a trufelor albe.
Pentru 4 persoane, aveți nevoie de 8-9 cartofi medii, pe care îi curățați și îi tăiați în jumătăți. Adăugați sare, piper, o linguriță de praf de chilli, 40 ml de ulei și 40 ml de apă călduță. Amestecați bine toate ingredientele și le turnați într-o tavă.
Stropiți cu 15 ml de ulei de trufe albe, acopriți cu folie de aluminiu, și dați la cuptor circa 25 de minute. Scoateți folia și mai lăsați încă 10-15 minute, până se rumenesc.
Stropiți cu 15 ml de ulei de trufe albe, acopriți cu folie de aluminiu, și dați la cuptor circa 25 de minute. Scoateți folia și mai lăsați încă 10-15 minute, până se rumenesc.
No comments:
Post a Comment