Aceste minunate eclere de casă sunt un desert ușor de făcut și extrem de apreciat de orice cunoscător într-ale cofetăriei. Așa încât vi le recomand din tot sufletul.
Ingrediente:
200 grame făină, 100 ml ulei, 1 cană de apă, 1/2 linguriță sare, 4 ouă, 1 litru lapte, 200 ml frișcă, 2 plicuri budincă.
Mod de preparare:
Uleiul se fierbe împreună cu sarea și apa, se adaugă făina, se amestecă bine să nu facă cocoloașe, și se lasă să fiarbă până se face ca o mămăligă de tare. După ce s-a răcit, se adaugă ouăle și se bate compoziția bine. Se fac forme rotunde și se coc în tava unsă până se rumenesc frumos deasupra și sunt uscate bine.
Mod de servire:
Eclerele se umplu când sunt reci cu budincă și frișcă și, după gust, se ornează cu glazură de ciocolată.
No comments:
Post a Comment